Translate

2013/03/07

Фріттата по-іспанськи


Інгредієнти:
Картопля - 3шт.
Ріпчасту цибулю - 1шт.
Болгарський перець червоний - 1шт.
Яйце - 4шт.
Шинка - 100г
Сир - 30г
Сіль, перець - за смаком

Нарізати кільцями цибулю. Обсмажити на
рослинному маслі.
Нарізати кубиками перець, додати до цибулі і тушкувати 5 хв.
Картоплю відварити, очистити і нарізати кубиками.
Шинку нарізати кубиками.
До перцю і цибулі додати картоплю і смажити до золотистої скоринки. Посолити, поперчити.
Збити яйця, додати до них шинку.
У форму для запікання викласти овочі.
Влити яєчну суміш на овочі. Запікати в розігрітій до 180-200 градусів духовці 10-13мін.
Посипати сиром. Смачно!



             
                                          







Немає коментарів:

Дописати коментар