Translate

2013/03/13

Салат «Бджілки на соняшнику»


Інградієнти:

* стегенця - 2шт.
* гриби (шампіньйони) - 400гр.
* цибуля - 1шт.
* яйця - 3шт.
* сир - 150г
* маслини без кісточок - 1банка
* майонез
* чіпси

Спосіб приготування:

** Відварюємо стегенця, смажимо печериці з цибулею і варимо яйця. Потім починаємо укладання салату.
** М'ясо стегенець відокремлюємо від кістки і змішуємо з майонезом - перший шар салату.
** Викладаємо печериці з цибулею, зверху покриваємо майонезом - другий шар.
** Натираємо на крупній тертці яйця, зверху майонез - третій шар.
** Наступний шар - натираємо на дрібній тертці сир. Цей шар мастити майонезом не потрібно.
** Ріжемо маслини на 4 частини і викладаємо на сир.
** Перед приходом гостей укладаємо по краях чіпси і в центр сипимо трохи яєчного жовтка.
  
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар