Салат Помаранчева історія - це ідеальний рецепт для тих, хто любить, щоб страва не тільки була смачною, але і виглядала чудово. Приготуйте її на свято і отримаєте багато компліментів!
Інгредієнти:
куряче філе - 250 г
апельсин - 2 шт
огірок свіжий - 1 штапельсин - 2 шт
капуста брокколі або свжий кріп та петрушка
майонез - 50 г
Спосіб приготування:
Капусту брокколі розібрати на суцвіття. Окремо відрізати ніжки. У киплячу, добре підсолену воду спочатку кидаємо ніжки капусти - вони варяться 4 хв, потім суцвіття - вони будуть готові через 2 хвилини. Капусту виймаємо з окропу. Вона повинна охолонути.
Огірки нарізаємо кубиками.
Апельсин розрізаємо навпіл і виймаємо м'якоть. М'якоть нарізаємо кубиками.
Частину суцвіть капусти і ніжки нарізаємо подрібніше.
Відварене і остигле філе курки нарізаємо.
Всі нарізані продукти складаємо в глибоку ємність. У ємність додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.
Отриманою сумішшю фаршируємо підготовлені апельсини. Готову страву прикрасьте суцвіттями брокколі і зеленню.
Якщо ви не любите брокколі - просто не додавайте її, а верх апельсинів прикрасьте свіжим кропом та петрушкою. В салат можна додавати кукурудзу за смаком.
Огірки нарізаємо кубиками.
Апельсин розрізаємо навпіл і виймаємо м'якоть. М'якоть нарізаємо кубиками.
Частину суцвіть капусти і ніжки нарізаємо подрібніше.
Відварене і остигле філе курки нарізаємо.
Всі нарізані продукти складаємо в глибоку ємність. У ємність додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.
Отриманою сумішшю фаршируємо підготовлені апельсини. Готову страву прикрасьте суцвіттями брокколі і зеленню.
Якщо ви не любите брокколі - просто не додавайте її, а верх апельсинів прикрасьте свіжим кропом та петрушкою. В салат можна додавати кукурудзу за смаком.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Салати, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних салатиків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар