Translate

2012/12/12

Запечена картопля з беконом і овочами.


Запечена картопля з беконом і овочами

інгредієнти:

- картопля
- Молодий кабачок
- Жовтий болгарський перець
- Цибуля порей
- бекон
- Оливкова олія
- Сіль, мелений чорний перець, орегано, майоран

Приготування:


Картоплю нарізати тонкими слайсами, кабачок кружальцями, товщиною в пів сантиметра, порей нашаткувати, болгарський перець теж нашаткувати довгими пір'ям.
Форму змастити оливковою олією, першим шаром викласти картоплю, злегка посолити поперчити, викласти ще один шар картоплі, знову посолити і поперчити, потім зверху шар кабачків.

На кабачки додати суміш з порею і болгарського перцю, все це посолити, поперчити, посипати орегано і майораном, полити парою крапель оливкової олії

Викласти шар бекону

Зверху покласти ще 2-3 шари молодої картоплі, посоливши і поперчивши кожен шар, змастити верх оливковою олією. накрити фольгою і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин, потім фольгу зняти, поставити форму під самий верх духовки і запікати ще хвилин 20 до зарумяніванія картоплі.





Немає коментарів:

Дописати коментар