Запечена картопля з беконом і овочами
інгредієнти:
- картопля
- Молодий кабачок
- Жовтий болгарський перець
- Цибуля порей
- бекон
- Оливкова олія
- Сіль, мелений чорний перець, орегано, майоран
Приготування:
Картоплю нарізати тонкими слайсами, кабачок кружальцями, товщиною в пів сантиметра, порей нашаткувати, болгарський перець теж нашаткувати довгими пір'ям.
Форму змастити оливковою олією, першим шаром викласти картоплю, злегка посолити поперчити, викласти ще один шар картоплі, знову посолити і поперчити, потім зверху шар кабачків.
На кабачки додати суміш з порею і болгарського перцю, все це посолити, поперчити, посипати орегано і майораном, полити парою крапель оливкової олії
Викласти шар бекону
Зверху покласти ще 2-3 шари молодої картоплі, посоливши і поперчивши кожен шар, змастити верх оливковою олією. накрити фольгою і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин, потім фольгу зняти, поставити форму під самий верх духовки і запікати ще хвилин 20 до зарумяніванія картоплі.
Немає коментарів:
Дописати коментар