Тарталетки з картоплі з курячим філе під часниково-сирним соусом
Інгредієнти:
- Філе курки - 700 г
- Майонез - 200 г
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 6-8 шт (великі)
- Сир - 100-200 г
- Зелена цибуля
- Сіль
Приготування:
1. Куряче філе нарізати середніми кубиками. У сковороду налити водички (близько склянки), додати майонез і викласти шматочки курячого філе. Посолити. Тушкувати під кришкою 30 хв. Додати нарізаний часник. Начинка для тарталеток готова.
2. Тепер будемо чистити картоплю. Почистили, помили. Трьом картоплю на тертці-строгалке. Не забудемо посолити!
3. Далі беремо формочки для кексів. Наприклад, з антипригарним покриттям. Добре змащуємо їх соняшниковою олією.
4. Викладаємо у формочки терту сиру картоплю, так, щоб це було у формі кошичків. В середину викладаємо курку з часником.
5. Ставимо в розігріту духовку (температура ~ 240 градусів) на 20-25 хвилин.
6. Поки тарталетки сидять в духовку, трьом сир на тертці-строгалке і ріжемо зелена цибуля. Сир і цибулю перемішуємо.
7. Після закінчення 20-25 хвилин дістаємо тарталетки з духовки і посипаємо їх зверху сиром з цибулею.
8. Ще раз відправляємо їх у духовку, хвилин на 5-10.
Немає коментарів:
Дописати коментар