Курячі крильця? Банально! А якщо вони будуть в клярі та ще з яблучними скибочками на закуску - смакота! Приготуйте їх сьогодні та порадуйте своїх близьких чудовою стравою. А рецепт зовсім простий і він перед вами!
крильця;
яблука;
сіль;
перець;
трави;
яйце:1-шт;
вода:3-ст.л;
боршно;
гашена сода:0,25-ч.л
1. Крильця розділити на частини. Посолити, поперчити, додати пряні трави.
2. Приготуваи кляр - змішати яйце, воду, додати борошно (скліьки візьме, щоб за консистенцією стало як густа сметана). Все добре вимішати. Додати гашену соду.
3. Яблука почистити та порізати скибочки.
4. Намариновані крильця вмочаємо в кляр і обсмажуємо в великій кількості жиру. Крильця повинні бути повністю покриті жиром.
5. Яблука вомчаємо в кляр і також обсмажуємо. Смачного!
2. Приготуваи кляр - змішати яйце, воду, додати борошно (скліьки візьме, щоб за консистенцією стало як густа сметана). Все добре вимішати. Додати гашену соду.
3. Яблука почистити та порізати скибочки.
4. Намариновані крильця вмочаємо в кляр і обсмажуємо в великій кількості жиру. Крильця повинні бути повністю покриті жиром.
5. Яблука вомчаємо в кляр і також обсмажуємо. Смачного!
Банально не щастить натрапити на свіжі крильця.
ВідповістиВидалитиБуває таке!
Видалити