Інгредієнти:
Для тіста:
Масло вершкове / маргарин 200 г
Цукор 150 г
Яйце 1 шт
Борошно 350 г
Яйце 1 шт
Какао-порошок 50 г
Розпушувач 10 г
Для начинки:
Сир нежирний 600 г
Масло вершкове 100 г
Цукор 150 г
Ванілін 1 ч.л.
Крохмаль 1,5 ст.л.
Яйце 4 шт
Приготування:
1. крок
Тісто: Масло розтерти з цукром, додати всі інші продукти за списком, ретельно вимішуючи. Розподілити руками тісто по дну і стінкам форми, залишивши невеликий шматочок тіста на цятки для корівки!
2. крок
Начинка: Збити сир + масло з цукром і ваніліном. Додати крохмаль. По одному додавати яйця, перемішуючи і потім збивати мінімально тривалий час, лише, щоб яйця повністю втрутилися. Вилити начинку на тісто.
3. крок
Далі з залишився шматочка тіста формуємо довільні коржі-цятки і розподіляємо їх поверх сиру. Ставимо в розігріту до 170 градусів духовку на 50 хв.
4. крок
Даємо повністю охолонути при кімнатній температурі. А потім ставимо в холодильник (години на 3).
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар