Translate

2012/12/14

Безе з кавовою начинкою


Безе з кавовою начинкою

інгредієнти:
- Яйця - 5 шт (5 яєчних білків і 5 яєчних жовтків)
- Цукор - 290 г
- Какао-порошок - 2 чайні ложки
- Кава (розчинна) - 2 чайні ложки
- Вершкове масло (несолоне) - 110 г

Приготування:



Збийте яєчні білки з 170 г цукру до отримання густої піни

Візьміть кондитерський шприц і з його допомогою фігурно викладіть на деко збиті білки. Випікайте білки в течії 10 хвилин при температурі 130 градусів. Після зменшите температуру духовки до 100 градусів і випікайте ще 50 хвилин.

Далі змішайте яєчні білки з цукром, що залишився і поставте на водяну баню. Збийте до загустіння (на водяній бані).

Додайте кави і какао-порошок. Гарненько перемішайте. Це і буде вашою начинкою. Знову ж за допомогою кондитерського шприца викладаємо кавову начинку другим шаром, як показано на малюнку. Потім поверх (третій шаром) викладіть безе.

Десерт готовий!








Немає коментарів:

Дописати коментар