Translate

2012/12/13

Грибний суп Гурман

Грибний суп Гурман


Шукаєте рецепт ідеального грибного супу - він перед вами! Неймовірно ароматний та надзвичайно смачний. Навіть найвибагливіший гурман попросить добавки!

Інгредієнти:

цибуля ріпчаста - 300 г
олія оливкова - 50 мл
часник - 2-3 зуб.
гриби (свіжі або заморожені) - 500 г
вино біле сухе - 200 мл
спеції (сіль, мелений чорний перець - за смаком, мускатний горіх - щіпка)

вершки - 200 мл
молоко - 100 мл
кріп (дрібно нарізаний) - 1/2 скл.
сухарики (крутони)
вода - 150 мл

Спосіб приготування:

Наведене вище кількість продуктів - на 4 порції. Цибулю ріжемо кільцями або дрібними кубиками - швидше зготується, часник нарізаємо пластиками. Обсмажуємо цибулю і часник в оливковій олії до золотистого кольору (піде хвилин 10).Заморожені гриби - розморозити злегка, свіжі - порізати великими пластиками. Гриби додаємо до обсмаженої цибулі, а також додаємо сіль, чорний перець (щедро), щіпку мускатного горіха. Перемішуємо. Вливаємо 200 мл білого сухого вина. Як закипить, додаємо приблизно 150 мл води, накриваємо каструлю кришкою і варимо 10-15 хвилин. Потім додаємо в суп молоко та вершки, доводимо до кипіння і вимикаємо піч. Додаємо багато кропу, пробуємо на смак і при необхідності досолюємо і перчимо. Поки суп варився, насушить сухарів з білого хліба. Суп подаємо з сухариками (крутонами).

Немає коментарів:

Дописати коментар