Translate

2013/04/15

Листковий пиріг-перевертиш


Дуже раджу спробувати цей пиріг, не пошкодуєте!

Інгредієнти:

Для тіста:
3 яйця,
1 ст. кефіру,
1-1 1/5 ст. борошна (щоб тісто було як на оладки),
1 ч.л. солі
1ч.л. соди погасити оцтом або 2 ч.л. розпушувача.


Приготування:

Форму обов'язково вистелити папером для випічки, щоб сир залишився на пирозі.

Укладаємо шарами:
- Шампіньйони консервовані 300 гр.
- Тертий сир 300 гр,
- Рис відварений 1 стакан (можна до напівготовності),
- Фарш 300 гр (разом з цибулею обсмажити),
- Морожена стручкова квасоля 300 гр

Залити зверху тістом і в духовку на 40 хв. при 175 град.

Коли спечеться - вийняти з духовки і залишити 20 хвилин постояти, трохи охолонути, а потім - перевернути на блюдо.

Сир буде чудово-тягучим ... начинка пирога - соковита ... М-м-мм, вкуснятина))))))))))
До того ж - роботи з ним трохи, особливо - якщо раптом залишився склянку відвареного рису «зі вчора» Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар