Translate

2012/12/12

Тушковані курячі гомілки



Вам буде потрібно (3 порції):

6 курячих гомілок
1 морква
½ голлвкі червоного ріпчастої цибулі
2 зубчики часнику
3-4 ст.л. соєвого соусу
3 ст.л. сметани
1 ст.л. майонезу *
1 ст.л. оливкової або рослинного масла (для смаження)
1 ч.л. гірчиці в зернах

1 ч.л. каррі
1 ч.л. сушеного кропу
сіль - за смаком

* - Краще використовувати маонез домашнього приготування

Приготування.

Гомілки промити холодною водою, видалити шкіру (за бажанням, без неї виходить менш жирний варіант цієї страви). Для маринаду змішати соєвий соус, майонез, гірчицю в зернах, каррі, пропущений через прес часник. Замаринувати гомілки протягом 10 хвилин в цьому маринаді.

Морква крупно нарізати, червоний цибулю нарізати поукольцамі.

Маринад злити, до замаринувати курячим гомілкам додати цибулю та моркву, обажріть гомілки протягом 3-5 хвилин з додаванням невеликої кількості рослинного або оливкового масла.

Сметану розвести в 200 гр Холон води, додати трохи сушеного кропу, перемішати.

Залити цим сметанним соусом гомілки, зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і тушкувати гомілки 10-15 хвилин на повільному вогні.

Подавати тушковані курячі гомілки з будь-яким гарніром на ваш вибір, наприклад, з макаронами і рясно полив сметанно-овочевим соусом, який утворився в процесі тушкування м'яса.

Приємного вам апетиту! Їжте із задоволенням!

Автор рецепту - Марина Квон






Немає коментарів:

Дописати коментар