Translate

2013/04/04

Аджапсандал (Грузинська кухня)


Інгредієнти:

1кг. баклажани
600 гр. помідори
500 гр. Картопля
2 шт. солодкий перець
3-4 шт. цибулю
2 зубчики часнику
зелень: петрушка, кінза.
2 шт. лавровий лист
сіль, перець, рослинна олія


Приготування:

1. Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії.
2. Потім додайте очищені від шкірки і нарізані кубиками баклажани.
3. Через 10 хвилин покладіть лавровий лист, нарізаний кубиками солодкий перець, і очищені від шкірки, нарізані кубиками помідори. Тушкуйте 10 хвилин.
4. Перекладіть все в каструльку, на дно додайте ТРОХИ води.
5. Додайте нарізаний дрібними кубиками картоплю, посоліть, поперчіть, покладіть рубані зелень, часник і тушкуйте до готовності картоплі.
6. При подачі прикрасьте зеленню. Смачного!

Автор рецепту - Альона Гогохія










Немає коментарів:

Дописати коментар