Інгредієнти:
Боби 2 ст.
Оливкова олія 2 ст. л.
Селера листовий 1 Пуч.
Лук 1 шт.
Болгарський перець 0,2 шт.
Часник 2 зуб.
Кмин 2 ч. л.
Борошно 1,5 ч. л.
Паприка копчена 1 ч. л.
Овочевий бульйон 2 ст.
Вода 2 ст.
Томатна паста 1 ст. л.
Орегано 1 ч. л.
Лавровий лист 1 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Якщо у вас є сухі боби, покладіть їх у воду на 8 годин або на цілу ніч. Потім висипте у велику миску і залийте водою. Варіть 1 годину. Потім вилийте зайву воду і відкладіть боби в сторону.
Нагрійте у великій сковорідці оливкову олію і тушкуйте в ньому цибулю, селеру, моркву, болгарський перець близько 7 хвилин, поки вони стануть м'якими. Додайте часник, кмин і паприку і тушкуйте ще 2 хвилини. Додайте борошно і тушкуйте ще 1 хвилину.
Додайте сюди овочевий бульйон, воду, томатну пасту, орегано. Додайте боби і лавровий лист. Варіть 20 хвилин, якщо хочете, щоб суп був густим, варіть довше. Посоліть і поперчіть. Подавайте гарячим. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар