Translate

2013/04/04

Ніжні м'ясні косички


Інгредієнти:

500 гр філе свинини
1 головка ріпчастої цибулі
половинка лимона
1 ч. ложка гірчиці
сіль, перець
50 гр борошна для обвалювання
50 гр рослинної олії для смаження

Приготування:


Філе свинини не сильно відбити молоточком.
Посолити і поперчити.
Надрізати філе на три смужки.
Заплести кіску і зачепити зубочисткою.
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
Покласти в чашку і розім'яти, щоб вийшов сік.
Додати до нього гірчицю і порізану половинку лимона.
Перемішати і обкласти маринадом кіски.
Дати постояти 30-40 хвилин.
Обваляти кіски в борошні.
Обсмажити на сковороді з розігрітим рослинним маслом з двох сторін до готовності.
Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир і видалити зубочистки.
Подавати з будь-яким гарніром або овочами.
Смачного!





Немає коментарів:

Дописати коментар