
Інгредієнти:
3 склянки борошна
2 столові ложки оливкової олії
2 чайні ложки солі
2 столові ложки оливкової олії
2 чайні ложки солі
1,5 чайні ложки сухих активних дріжджів
1 склянку теплої води
за бажанням в тісто можна додати різні прянощі і трави
Спосіб приготування:
1. Налийте теплу воду в миску і покладіть дріжджі. Акуратно перемішайте і дайте суміші постояти протягом 5 хвилин.
2. Після цього додайте оливкову олію, сіль і борошно.
3. Повільно замісіть тісто за допомогою міксера або змішувача, поки всі інгредієнти повністю не об'єднаються. Це займе у вас приблизно 5 хвилин.
4. Накрийте миску рушником і поставте її в тепле місце. Почекайте близько години, поки дріжджове тісто не збільшиться в два рази.
5. Тепер дістаньте тісто з миски і добре замісить його руками, надайте форму кулі.
6. Після цього накрийте отриманий шар тіста рушником або поліетиленовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин. Готово! Можна заморожувати або одразу використовувати!
2. Після цього додайте оливкову олію, сіль і борошно.
3. Повільно замісіть тісто за допомогою міксера або змішувача, поки всі інгредієнти повністю не об'єднаються. Це займе у вас приблизно 5 хвилин.
4. Накрийте миску рушником і поставте її в тепле місце. Почекайте близько години, поки дріжджове тісто не збільшиться в два рази.
5. Тепер дістаньте тісто з миски і добре замісить його руками, надайте форму кулі.
6. Після цього накрийте отриманий шар тіста рушником або поліетиленовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин. Готово! Можна заморожувати або одразу використовувати!
Немає коментарів:
Дописати коментар