Translate

2013/01/24

Булочки з яблуками


Булочки з яблуками завжди переносять у дитинство - період безтурботних веселощів та сонячних днів. Зробіть і ви такий подарунок своїм близьким, приготувавши їм цю смачну випічку за простим рецептом!

Інгредієнти:

дріжджі:50-г (або 1 ст.л. сухих)
сироватка:1-стак
цукор:4-ст.л + в кожну булочку по 1 ч.л.
маргарин:50-г
яйця:2-шт
борошно:4-стак (можливо трохи більше)
яблука:4-шт


Спосіб приготування:

Половину сироватки (теплу) розвести з одною столовоюложкою цукру та дріжджами. Зачекати, поки підійдуть (15 хвилин).
Маргарин витягнути з холодильника, почкати, поки стане м'ягеньким та змішати його з яйцями, борошном, рештою сироватки та рештою цукру. Замісити тісто і залишити його на 40 хвилин, щоб підійшло.
За цей час готуємо начинку - чистимо яблука від шкірки та серцевинки. Тремо їх на крупній тертці.
Розкочуємо наше тісто в пласт та вирізаємо трикутнички. На кожен трикутничок кладемо трохи яблук, насипаємо одну чайну ложку цукру та скручуємо в довгу трубочку. Потім обертаємо нашу трубочку навколо свої осі так, щоб в нас утворився рулетик. Таким чином робимо решту булочок.
Чекаємо, поки трохи підійдуть. Змазуємо зверху кожну булочку яйцем та викладаємо на змащене маслом деко.
Випікаємо протягом 15-20 хвилин в розігрітій духовці при 180-200 градусах. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар