Translate

2013/01/24

Оладки з чорницями


Як хочеться зранку скуштувати щось дуже смачне, але на приготування немає достатньо часу. Перед вами рецепт цих оладок, який є надзвичайно простим і не займає багато часу на приготування. Але найголовніше, що це - дуже смачно. Отже не баріться і кожного ранку готуйте собі ці прекрасні оладки!

Інгредієнти:


200 г борошна
1 ч. л розпушувача
1 яйце
300 мл молока
50 г масла
150 г  чорниць (свіжих або заморожених)
сіль

Спосіб приготування:

Змішуємо борошно, розпушувач та сіль у великій мисці.
Збиваємо яйце з молоком, виливаємо до борошна та замішуємо тісто.
Додаємо розтоплене масло, акуратно додаємо половину чорниць. Все дуже добре перемішуємо.
Викладаємо на розігріту сковорідку по столовій ложці тіста. Обсмажуємо на середньому вогні близько 2-3 хвилин з одного та з другого боку.
Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар