інгредієнти:
Для основи:
200 р. цукрового печива типу слодича, топленого молока
100 р. вершкового масла
Для крему:
500 р. сиру
500 р. сметани (25%)
400 р. цукру
200 р. чорниці
200 мл жирних вершків (33-35%)
2 ст.л. з гіркою желатину
Приготування:
Печиво розмелюємо в крихту, змішуємо з розтопленим вершковим маслом і утрамбовує по дну рознімної форми. Ставимо в холодильник.
Сир протираючи через сито (якщо потрібно) і збиваємо в однорідну масу з цукром і сметаною.
Чорницю перемелюємо в пюре. Сирну масу ділимо на 2 частини - одна повинна бути десь на чверть менше другий. У меншу частину додаємо чорничне пюре і перемішуємо.
Дістаємо форму з холодильника і викладаємо вздовж бортика кільце з пергаменту. Починаємо викладати начинку за принципом пирога "Зебра" - почергово по кілька ложок то білою, то синьою начинки
Далі торт потрібно поставити в холодне місце для застигання.
а желатин де у приготуванні?
ВідповістиВидалитиі вершки?
ВідповістиВидалити