Translate

2013/03/14

Чорничний сирний торт без випічки


інгредієнти:

Для основи:
200 р. цукрового печива типу слодича, топленого молока
100 р. вершкового масла
Для крему:
500 р. сиру
500 р. сметани (25%)
400 р. цукру
200 р. чорниці
200 мл жирних вершків (33-35%)

2 ст.л. з гіркою желатину

Приготування:

Печиво розмелюємо в крихту, змішуємо з розтопленим вершковим маслом і утрамбовує по дну рознімної форми. Ставимо в холодильник.

Сир протираючи через сито (якщо потрібно) і збиваємо в однорідну масу з цукром і сметаною.

Чорницю перемелюємо в пюре. Сирну масу ділимо на 2 частини - одна повинна бути десь на чверть менше другий. У меншу частину додаємо чорничне пюре і перемішуємо.

Дістаємо форму з холодильника і викладаємо вздовж бортика кільце з пергаменту. Починаємо викладати начинку за принципом пирога "Зебра" - почергово по кілька ложок то білою, то синьою начинки

Далі торт потрібно поставити в холодне місце для застигання.







                                    



2 коментарі: