М'ясо виходить соковите, смачне, більше схоже на шинку, ніж на курку.
інгредієнти:
- 4 курячі грудки
- 1 л молока
- сіль
- Улюблені вами спеції
Солимо і посипаємо спеціями грудки, залишаємо на 10 хвилин.
Доводимо до кипіння молоко, вимикаємо і відразу ж занурюємо в нього курячі грудки
так, щоб вони були повністю покриті молоком.
Закриваємо каструлю кришкою і укутують в ковдру так, як ми це робимо з кашами та картоплею. Залишаємо на годину.
Після чого дістаємо вийшов делікатес з молока, кладемо на друшляк, щоб все зайве скло, охолоджуємо і нарізаємо на медальйони.
Ніжне, соковите мармурове м'ясо, буквально тане в роті. І, що важливо, ніяких підсмажених шкідливих скоринок, ніякої сухості.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар