Translate

2013/03/15

Картопляно-м'ясна запіканка


Інгредієнти:

400 грам не жирної свинини
700 грам картоплі
2 середні цибулини
1 головка часнику
100 грам майонезу
100 грам тертого сиру
½ пучка кропу

Приготування:

1) Картоплю почистити, нарізати
пластинками і відварити в підсоленій воді до напівготовності, процідіть. Цибулю почистити і порізати кільцями. Часник почистити.
2) Розігрійте духовку до 180 ˚ С.
3) М'ясо порізати невеликими шматочками, розкласти на дні жаротривкої посуду. Посолити, поперчити, видавити половину часнику і зверху викласти цибулю. Змастити 1/3 майонезу. Можна просто видавити цівкою, а він потім в процесі випікання розподілиться.
4) Викладіть шар гарячого картоплі на цибулю. Видавіть решті часник і видавити ще 1/3 майонезу. Викласти решті картопля доверху і змастити майонезом, що залишився.
5) Поставте в духовку на 25 хвилин. Посипте сиром і запікайте ще 15 хвилин.
Вийміть з духовки і дайте трошки охолонути як є.
Розкладіть по тарілках і щедро посипте кропом.
Приємного Вам апетиту!







Немає коментарів:

Дописати коментар