Інгредієнти (на 6-8 штук):
6-8 сосисок
200 мл. теплого молока
30 гр. вершкового масла
1 ст. ложка рослинної олії
1 яйце
1 ч. ложка цукру
0.5 ч. ложки солі
1 ч. ложка з гіркою сухих дріжджів
2-2.5 склянки борошна
Приготування:
1. У теплому молоці розчинити дріжджі і цукор, поки відставити убік.
2. Розтопити масло, змішати з рослинним маслом, сіллю і яйцем, потім додати в молоко з дріжджами, порціями додавати просіяне борошно замісити гладке тісто, сформувати кулю, змастити олією, перекласти в глибоку миску, накрити і дати підійти в теплі 1 годину.
3. Деко застелити пергаментом, змастити вершковим маслом.Готовое тісто поділити на 6-8 частин, обернути сосиски в тісто і укласти на деко, накрити плівкою і дати постояти хвилин 10, поки нагрівається духовка.
4. Духовку нагріти на 180 градусів, сосиски змастити яйцем, випікати до золотистого кольору.
Немає коментарів:
Дописати коментар