Translate

2013/03/15

Свинина смажена з цибулею - смачне, ніжне, соковите м'ясо


Інгредієнти:

Свинина (корейка) - 500г
Сіль, перець, імбир - за смаком
Гірчиця - 2-3 ч.л.
Лук-2шт.
Борошно - 3ст.л.

Приготування:

М'ясо добре промити, нарізати на
шматочки, товщиною 1-1.5см, посолити, поперчити, посипати меленим імбиром, змастити гірчицею. Шматочки скласти стопкою і щільно загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на 2-3 години (або на ніч). Потім м'ясо звільнити від плівки, кожен шматочок обкачати в борошні і на розігрітій сковороді обсмажити на раст. маслі з двох боків до рум'яної скоринки, потім додати трохи води, зробити вогонь самий-самий маленький і потомити 30-40 хвилин, підливаючи води в міру її випаровування. Цибулю очистити, нарізати соломкою і злегка обсмажити. При подачі на м'ясо викласти цибулю, за бажанням прикрасити зеленню, гарнір будь - тушковані овочі, пюре, Макарошки ... Смачного!

P.S. м'ясо відбивати не треба! - Інакше воно втратить всі свої соки - ужарится, буде сухим і жорстким! 

Немає коментарів:

Дописати коментар