Інгредієнти:
на 15 рулетиків:
Шинка - 15 скибочок
Шампіньйони - 400г
Цибуля - 1 велика шт.
Вершки (10%) - 200 мл
Біле сухе вино - 70 мл
Молоко - 50 мл
Борошно - 2-3 ч. л.
Сіль, мелений чорний перець, рослинна олія, зелень кропу (за бажанням)
Приготування:
Печериці вимити, обсушити, дрібно нарізати, цибулю очистити, дрібно нарізати.
Кріп вимити, обсушити, дрібно нарізати або розібрати на невеликі гілочки.
Цибулю і печериці обсмажити 10-15 хвилин на рослинній олії, посолити, поперчити.
На край скибочки шинки покласти 1-1,5 ст. л. обсмажених з цибулею печериць і згорнути рулетиком, таким чином приготувати все рулетики.
У мисці змішати молоко, вершки, вино, борошно, перемішати до одородності.
Форму для запікання змастити олією, викласти у форму рулетики, залити вершковим соусом і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Подавати рулетики гарячими, з зеленню кропу (за бажанням). Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар