Translate

2013/02/20

Булочки з родзинками


Ароматна та ніжна випічка, смак родзинок та цукрова пудра - ось, що потрібно для того, щоб створити чудовий настрій. А допоможе вам у цьому простий рецепт булочок з родзинками!

Інгредієнти:

дріжджі:50-г;
маргарин:50-г;
цукор:3-ст.л;
кипячене молоко:1-стак;
яйця:2-шт;
борошно:500-г;
родзинки:0,75-стак;
горіхи:0,5-стак;
ванільний цукор в пачці:1-шт

Спосіб приготування:

1. Дріжджі розвести в 1 ст.л. цукру, 1ст.л. борошна та стакані теплохо молока та постаивти підходити.
2. Яйця розтерти з рештою цукру. Дадати ванільний цукор та маргарин.
3. Це влити в борошно.
4. Влити дріжджі і замісити тісто. Поставити підходити.
5. Розкачати в шар, товщиною в 5-7 мм, посипати цукром, родзинками і горіхами. Завернути як рулет і порізати на шматочки широною в пять см.
6. Одну частину защипати і поставити цією частинкою донизу булочки на деко, змазане маслом. Залишити на деякий час, щоб піідйшли.
7. Випікати про 180 градусах 25-30 хвилин. Готові булочки посипати цукровою пудрою.

Після будьякої, навіть найсмачнішої вечері, залишається гора брудного посуду і так не хочеться мучити себе її миттям, коли можна відпочити з родиною На допомогу вам прийдутьпосудомоечные машины, які відмінно справляться з роботою за короткі строки. Ви зможете більше часу приділяти собі, аніж витрачати його на умивальник та засіб для миття посуду. Готуйте смачно та відпочивайте гарно!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар