Translate

2013/02/20

Котлетки з грибами














Звичайні котлети перетворються на справжню окрасу будь-якого столу, якщо додати секретний інгредієнт - начинку зі смачних печериць. Випробуйте цей простий рецепт на своїх близьких - успіх гарантуємо!

Інгредієнти:

фарш:700-г;
яйця:1-шт;
цибуля:1-шт;
батон:0,25-шт;
сіль;
перець;
часник:2-шт;
сухарі:100-г;
печериці:200-г;
циблуя:0,5-шт;
олія:2-ч.л

Спосіб приготування:

1. Хліб замочити в холодній воді.
2. Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії.
3. До фаршу додати яйце, охолоджену цибулю, сіль, перець, вичавлений часник та відтиснений хліб. Добре вимішати.
4. Дрібно порізати гриби, висипати їх на сковорідку, влити олію і протушкувати 10 хвилин. Додати порізану цибулю і тушкувати ще 10 хвилин.
5. З фаршу формувати коржики, на них класти начинку та формувати котлетки.
6. Кожну котлетку обвалюємо в сухарях і смажимо до готовності.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар