Translate

2013/02/20

Салат Голодна маркіза


Коли жінка зголодніє - вона бажає чогось смачного та простого водночас, щоб приготувати це можно було швидко та без зайвого клопоту. Якщо ця жінка - маркіза - її звичайними котлетами не здивуєш. Тут потрібне щось особливе, як ось цей чудовий салат, наприклад. Приготуйте його для вашої прекрасної маркізи - їй сподобається! 

Інгредієнти:

пекінська капуста:0,5-шт;
гриби:150-г;
огірок свіжий:1-шт;
яйця:3-шт;
майонез;
цибуля зелена:1-шт;
горошок:0,5-банки;
крабові палички:200-г


Спосіб приготування:

1. Підготуємо наші продукти. Капустку помиємо та знімемо верхній шар. Ріжемо її не дуже мілко і не вичавлюємо - вона не повинна пустити сік.
2. Зливаємо рідину з грибів та ріжемо кожну печеричку навпіл або на 4 частинки - кому як більше подобається.
3. Яйця варимо вкруту, охолоджуємо в каструльці (щоб краще знімалась шкарлупка) та ріжемо мілко.
4. Крабові палички розморожуємо. Ріжемо кожну паличку невеликими шматочками.
5. Цибулю чистимо, миємо та ріжемо тоненько.
6. Зливаємо з горошка рідину.
7. Змішуємо всі інгредієти в салатниці та заправляємо майонезом.
8. Якщо ви більше полюбляєте мясо, а ніж крабові палички - замініть їх круячим філе або шинкою, порізаними кубиками. Для цього салату потрібно буде 100-200 грам мяса. Також у цей салат можна додати фарш, смажений у невеликій кількості олії. Його з легкістю перемеле мясорубка elbee, яку можна придбати в Інтернет-магазині Віделка. Тут вас зустріне шикрокий вибір якісних пристроїв на будь-який смак та гаманець. Фарш можна брати курячий, свинний або яловичий, але найркаще підійде мішаний (свинно-яловичий). Обсмажуємо фарш на сковорідці та викладаємо його шаром в салатницю - а вже зверху ми покладемо наш основний салат.
9. Салат можна поперчити та посолити за смаком, але і без цього він буде дуже смачним!
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар