Лахмаджун - коржик з м'ясом
інгредієнти:
Борошно - 250 г
Тепла вода - 160 мл
Дріжджі - 9 г
Сіль - 1/2 чайної ложки
Цукор - 1/2 чайної ложки
Яловичий фарш - 125 г
Бульйон - 3 столових ложки
Помідор - 1 шт
Солодкий перець - 1 шт
Цибуля - 2 шт
Часник - 2 зубчики
петрушка
Сіль, перець, кмин, орегано, пластівці перцю
Лимон - 1 шт
Приготування:
начинка:
Дрібно наріжте цибулю, часник, помідор. Обсмажте на сковороді, куди через пару хвилин викладіть фарш і доведіть його до готовності. Нарубаєте петрушку і разом з перцем, бульйоном і спеціями додайте до фаршу.Держіте на вогні, помішуючи, до готовності фарша.Остудіте.
Тісто: Дріжджі з цукром розведіть у теплій воді і задем вилийте поверх борошна. Замісити тісто і залиште на 20-40 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар