Translate

2012/11/29

Лахмаджун - коржик з м'ясом


Лахмаджун - коржик з м'ясом

інгредієнти:

Борошно - 250 г
Тепла вода - 160 мл
Дріжджі - 9 г
Сіль - 1/2 чайної ложки
Цукор - 1/2 чайної ложки
Яловичий фарш - 125 г
Бульйон - 3 столових ложки
Помідор - 1 шт
Солодкий перець - 1 шт
Цибуля - 2 шт
Часник - 2 зубчики

петрушка
Сіль, перець, кмин, орегано, пластівці перцю
Лимон - 1 шт

Приготування:

начинка:
Дрібно наріжте цибулю, часник, помідор. Обсмажте на сковороді, куди через пару хвилин викладіть фарш і доведіть його до готовності. Нарубаєте петрушку і разом з перцем, бульйоном і спеціями додайте до фаршу.Держіте на вогні, помішуючи, до готовності фарша.Остудіте.
Тісто: Дріжджі з цукром розведіть у теплій воді і задем вилийте поверх борошна. Замісити тісто і залиште на 20-40 хвилин.

Розділіть тісто на 5 рівних частей.Каждую тонко розкачайте. Начинку також розділіть на 5 частин і нанесіть на кожен коржик, залишаючи краї вільними.
Готувати можна як у духовці, так і на сковороді. Сковороду розігрійте на маслі і коржик тримаєте 3-4 хвилини на невеликому вогні. У розігрітій духовці до 200 градусів - 10-15 хвилин. Подавайте, взбризнув лимоном і посипавши свіжою петрушкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар