Translate

2012/11/29

Енергетичний батончик


Енергетичний батончик

інгредієнти:
Фініки - 1,25 склянки
Сушена вишня - 1,25 склянки
Обсмажений мигдаль - 1,25 склянки
Обсмажте мигдаль протягом 10 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Дістаньте з духовки і остудіть.
Фініки без кісточок і вишню сміливі в блендері до липкою клеї-подібної маси.
Нарубите миндаль (или также смелите его в блендере).
Змішайте мигдаль і фрукти в однорідної маси.
Викладіть цю масу на деко, застелений пергаментним папером, утрамбуйте й вирівняйте.
Поставте в холодильник на 30 мінут.После цього викладіть на дошку і наріжте на рівні прямокутники.

Немає коментарів:

Дописати коментар