Кекс на йогурті
інгредієнти:
Вершкове масло - 220 г
Цукор - 2 склянки
Яйце - 3 шт
Сік лимона - 3 столових ложки
Цедра 1 лимона
Борошно - 2,5 склянки
Сода - ½ чайної ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Грецький (звичайний) йогурт - 225 г
Молоко - 1/3 склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Свіжа полуниця - 340 г
Духовку нагрійте до 160 градусів. У мисці змішайте 2,25 склянки борошна, соду, сіль і цедру лимона. У чаші для міксера збийте вершкове масло з цукром до повітряного стану близько 3 хвилин. Вбийте по 1 яйцю за раз, продовжуючи збивати. Влийте сік лимона. Поступово всипте борошняну суміш і йогурт, молоко і ванілін. В окремій мисці змішайте нарізану полуницю з рештою борошном. Введіть в основну масу.
Змастіть форму для пирога вершковий маслом і вилийте туди тісто. Випікайте 1 годину. Перед тим, як діставати з форми, дайте пирога час повністю охолонути.
Присипте цукровою пудрою і подавайте.
інгредієнти:
Вершкове масло - 220 г
Цукор - 2 склянки
Яйце - 3 шт
Сік лимона - 3 столових ложки
Цедра 1 лимона
Борошно - 2,5 склянки
Сода - ½ чайної ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Грецький (звичайний) йогурт - 225 г
Молоко - 1/3 склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Свіжа полуниця - 340 г
Духовку нагрійте до 160 градусів. У мисці змішайте 2,25 склянки борошна, соду, сіль і цедру лимона. У чаші для міксера збийте вершкове масло з цукром до повітряного стану близько 3 хвилин. Вбийте по 1 яйцю за раз, продовжуючи збивати. Влийте сік лимона. Поступово всипте борошняну суміш і йогурт, молоко і ванілін. В окремій мисці змішайте нарізану полуницю з рештою борошном. Введіть в основну масу.
Змастіть форму для пирога вершковий маслом і вилийте туди тісто. Випікайте 1 годину. Перед тим, як діставати з форми, дайте пирога час повністю охолонути.
Присипте цукровою пудрою і подавайте.
Немає коментарів:
Дописати коментар