Translate

2012/11/29

Ідеальний шоколадний торт у шоколадній глазурі


Ідеальний шоколадний торт у шоколадній глазурі

Інгредієнти:
Цукор - 2 склянки
Борошно - 220 г
Какао - 70 г
Розпушувач - 1,5 чайної ложки
Сода - 1,5 чайної ложки
Сіль - 1 чайна ложка
Яйце - 2 шт
Молоко - 225 мл
Оливкова олія - 90 мл
Ванілін - 2 чайних ложки
Гаряча вода (окріп) - 240 мл
Шоколадна глазур:

Вершкове масло - 115 г
Какао - 60 г
Цукрова пудра - 375 г
Молоко - 75 мл
Ванілін - 1 чайна ложка

Приготування:
Г
лазур:
Розтопіть масло, змішайте з какао. Поступово (чергуючи) всипте цукрову пудру і молоко, збиваючи до однорідної маси. Додайте ваніль і перемішайте все знову ретельно.

Духовку нагрійте до 175 ° C. 2 круглих форми для торта змастіть вершковим маслом. Просійте цукор, борошно, какао, розпушувач, соду і сіль. Вбийте яйце, додайте молок, оливкова олія і ванілін. Збийте міксером на середній швидкості (близько 2 хвилин). Влийте гарячу воду. Замісити тісто і розлийте його рівномірно в приготовані форми. Випікайте 30-35 хвилин. Перевірте зубочисткою на готовність. Остудіть. Промажте глазур'ю між коржами і по всій поверхні зовні. Присипте тертим шоколадом.

Немає коментарів:

Дописати коментар