Translate

2012/11/29

Мигдальне печиво


Мигдальне печиво

На 10 великих печив необхідно:
100г мигдальною борошна (можна зробити в кавомолці)
240 г цукрової пудри
3 білки великих яєць
25 г борошна
масло і борошно для пергаменту

Мигдалеву борошно змішати з цукровою пудрою і додати білки 2х яйц. Збити до однорідності. Додати білок, що залишився, збити ще раз. Додати просіяне борошно і
вимісити. Тісто має вийти досить рідким. Застелити деко пергаментом, змастити маслом і присипати борошном. Тісто влити в кондитерський мішок. Відсадити кругле печиво діаметром 6-7 см н а відстані один від одного і поставити в розігріту до 180 градусів духовку (без конвекції). Випікати до золотисто коричневого кольору 20 хвилин.

Автор рецепту - ginger_blonde

Немає коментарів:

Дописати коментар