Інгредієнти:
Темний шоколад:
Вершки (низької жирності) - 300 мл
Темний шоколад - 125 г
Цера апельсина
Апельсинова панна-котта:
Вершки (низької жирності) - 300 мл
Молоко - 125 мл
Желатин - 2 чайних ложки
Горький апельсиновий конфітюр - 2 столових ложки
Цукор - 1/2 склянки
Приготування:
Крем з темного шоколаду
Шоколад наламайте і викладіть в миску. Вершки закип'ятити, залийте ними шоколад, додайте терту цедру і перемішайте поки шоколад не розтопиться. Келихи поставте в каструлю під ухилом і влийте шоколад. Таким чином поставте каструлю в холодильник на 2-3 години, щоб схопилася форма.
Апельсинова панна-котта:
Желатин висипте в молоко (25 мл) і миску з молоком поставте на водяну баню. Желатин повинен розчинитися. Вершки, цукор і решту молока доведіть до кипіння на маленькому вогні. Зніміть з вогню і влийте желатин у вершки, додайте конфітюр. Ретельно перемішайте всю суміш, щоб желатин розподілився. При необхідності додайте цукор. Остудіть до кімнатної температури і вилийте поверх застиглого шоколаду. Охолодіть протягом 4 годин або залиште на ніч. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар