Translate

2013/03/15

Салат з пекінською капустою, куркою і кальмарами


87ккал на 100г.

Cклад:
Відварене куряче філе - 300г
Болгарський перець - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Пекінська капуста - 300г
1 середнє яблуко (кисло-солодке, типу Семеренко)
Відварене філе кальмарів - 3 шт.
Сіль, сметана (або натуральний йогурт), сік лимона


Приготування:
Куряче філе нарізати кубиками, філе кальмарів - смужками або соломкою.
Помідори і яблуко вимити, обсушити, розрізати навпіл, вирізати середину з насінням, нарізати кубиками (кубики яблук збризнути соком лимона).
Пекінську капусту вимити, обсушити, тонко нарізати.
Болгарський перець вимити, вирізати насіння, ще раз промити, обсушити, нарізати кубиками.
У салатник змішати куряче філе, філе кальмарів, помідори, болгарський перець, кубики яблук і пекінську капусту, посолити, додати сметану, добре перемішати. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар