Деруни с пастой из лосося
Нам знадобиться:
1 кг картоплі, 2 яйця, велика цибулина, сіль, перець, маслинова олія.
Для "лососевої" пасти:
200 гр солоного лосося, 4 їдалень ложки сметани, столова ложка хріну, шнит-лук(чи зелений).
Спосіб приготування :
1. На дрібній терці спочатку трьом лук, потім картопля.
2. У тертої картоплі добре віджимаємо зайвий сік, вони тоді не розповзатимуться і борошно додавати не потрібно.
3. Забиваємо яйця.
4. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
5. Зручною порційною ложкою викладаємо на розігріту сковороду з маслиновим маслом.Обжариваем.
6. Робимо пасту з лосося:
відправляємо лосось, сметану і хрін у блендер.
Перемелюємо до досить крупнорубленной консистенції.
7. Дрібно ріжемо цибулю.
8. Перемішуємо всі разом, за бажанням додаємо червону ікру. Але, і без - чудово.
Нам знадобиться:
1 кг картоплі, 2 яйця, велика цибулина, сіль, перець, маслинова олія.
Для "лососевої" пасти:
200 гр солоного лосося, 4 їдалень ложки сметани, столова ложка хріну, шнит-лук(чи зелений).
Спосіб приготування :
1. На дрібній терці спочатку трьом лук, потім картопля.
2. У тертої картоплі добре віджимаємо зайвий сік, вони тоді не розповзатимуться і борошно додавати не потрібно.
3. Забиваємо яйця.
4. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
5. Зручною порційною ложкою викладаємо на розігріту сковороду з маслиновим маслом.Обжариваем.
6. Робимо пасту з лосося:
відправляємо лосось, сметану і хрін у блендер.
Перемелюємо до досить крупнорубленной консистенції.
7. Дрібно ріжемо цибулю.
8. Перемішуємо всі разом, за бажанням додаємо червону ікру. Але, і без - чудово.
Немає коментарів:
Дописати коментар