Translate

2012/11/22

Сирні лілії зі смачною серединкою


Пропонуємо вашій увазі маленький кулінарний шедевр. Салат з курки з ананасами в сирних ліліях. Сам салат можна подавати і без лілій, а от лілії можна наповнити будь-якою начинкою - на ваш смак. Приготуйте цю смачну закуску вже сьогодні!

Інградієнти:


Спосіб приготування:

Куряче філе відварити і порізати. Ананаси (якщо великими шматочками або кружальцями, то теж порізати дрібніші). Змішати курку з ананасами, заправити майонезом і додати зубчик часнику (давленого), перемішати.
Нагрійте духовку до 150 градусів, викладіть сирні пластинки на антипригарне деко і поставте в духовку, коли сир трохи нагріється (головне дивіться, щоб він не розплавився, а лише став трохи м'яким), акуратно широкої лопаткою візьміть пластинку сиру і одягніть її на перевернуту чарку ( якщо будете використовувати склянку, то лілія вийде дуже великою), не притискайте сильно сир до чарки, а то коли він застигне, буде важко зняти тарталетки, не пошкодивши її. Поставте в холодильник, а хвилин через 15 дістаньте, зніміть з чарки лілію, заповніть салатом і прикрасьте. До подачі на стіл краще, якщо лілії побудуть в холодильнику.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар