Це смачний м'ясний рулет з легким ароматом трав. Маринований перець додає рулету невелику пікантність. Пригощайтеся!
Інградієнти:
Для рулету:
1 внутрішнє філе свинини,
1 внутрішнє філе або вирізка яловичини,
1 велика куряча грудка,
невеликий пучок петрушки,
невеликий пучок базиліка,
пучок шпинату,
суміш перців,
морська сіль.
Спосіб приготування:
Для м'ясного рулету надріжте вздовж внутрішнє філе свинини і добре відбийте, як на відбивні. Посоліть і поперчіть.
Таким же чином розправтесь з яловичиною (правда тут знадобиться чоловіча сила або велике терпіння.
Обріжте м'ясо з курячої грудки. Отримане філе також відбийте, посоліть і поперчіть.
Дрібно наріжте зелень петрушки і базиліка (за бажанням можна додати трохи кінзи).
Першим шаром викладіть філе свинини, посипте нарізаною зеленню.
Зверху покладіть другим шаром філе яловичини. На нього викладіть шар шпинату.
Третім шаром викладіть куряче філе. На нього по центру укладіть маринований солодкий перець.
М'ясо щільно скрутіть в рулет, і обв'яжіть міцною ниткою.
Рулет щільно загорніть у фольгу. Готуйте в попередньо нагрітій до 200 С духовці приблизно 2-2,5 години. Готовий рулет охолодіть, видаліть нитки і наріжте порційними шматочками.
Немає коментарів:
Дописати коментар