Translate

2012/12/18

Курячі биточки з яйцем



Інгредієнти:

Грудка куряча (від однієї курки)
Яйце (2 відварних + 1 сире для панірування) - 3 шт
Зелень (у мене кріп, каперси)
сіль
Перець чeрний (мелений)
Масло рослинне (для обсмажування)
сухарі панірувальні

Приготування:

1. Від однієї курки виходить 2 шматки грудинки. Кожен надрізаємо ножем уздовж, щоб розкрити його як книжку. Намагатися не прорізати наскрізь.



2. Злегка відбиваємо кожен шматочок, накривши харчовою плівкою. Відбиті шматочки солимо, перчимо, викладаємо подрібнену зелень і в центр поміщаємо яйце.
3. Шматочок згортаємо рулетом і формуємо биток. Мачає в яйце, потім обсипаємо сухарями.
4. Обидва битка обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору з усіх боків, а потім прибираємо на півгодини в духовку на 180 градусів.
5. Готові битки розрізаємо на скибочки і подаємо до столу. Соковито і дуже смачно!





Немає коментарів:

Дописати коментар