- Китайська капуста (приблизно 400 грам),
- Маслини без кісточок (150 грам),
- 2 середніх помідора,
- Сир (100гр),
- Лимон (1 шт),
- Майонез
- Маслини без кісточок (150 грам),
- 2 середніх помідора,
- Сир (100гр),
- Лимон (1 шт),
- Майонез
Спосіб приготування:
Китайську капусту дрібно покришити соломкою, маслини розрізати на 2 або 3
Цей салат швидко і легко готується. Взимку від помідорів, вирощених на власному городі вже відвикли, тому помідори в поєднанні з китайською капустою і сиром здаються дуже смачними. Ще одна перевага цього салату - він малокалорійний,а за святковим столом - незамінний.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар