Це ідеальний варіант піци для сніданку. Тісто само по собі смачне, ну, а начинки можна вибрати виходячи з того, що є в наявності.
Інградієнти:
Для коржа на дві тонкі піци:
Кефір1стакан (250мл.)
Рослинна олія 3ст.ложкі.
Сіль і цукор по 1ч.ложку.
Борошно пшеничне перший сорт 2,5
Сода 0,5 ч.ложки.
Для начинки на одну піцу:
Кетчуп 1ст.ложка з гіркою. (Хто як любить!)
Сир твердий 70гр.
Ковбаса варено-копчена кілька кружалець.
Ковбаса сирокопчена кілька кружалець.
Яйце куряче 2шт.
Спосіб приготування:
Із зазначених продуктів замісити тісто, прибираємо його в пакет і в сторону, поки займемося начинками.
Сир натираємо на крупній тертці.
Варено-копчену ковбасу нарізаємо кубиками, сирокопчену тонкими скибочками.
Тісто розділяємо на дві половини, одну частину тонко розгортаємо за розміром форми..
Поверх тіста рівномірно розподіляємо кетчуп (або томатний соус), викладаємо варено-копчену ковбасу і сир.
Далі йдуть скибочки сирокопченої ковбаси та яйця.
Ставимо в розігріту до 220град. духовку хвилин на 15, до рум'яної скориночки і готовності яєць.
Подаємо з пилу з жару.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Пироги та пиріжкі, щоб дізнатись ще більше рецептів смачних пиріжків та пирогів!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар