Translate

2013/03/18

Придушена картопля


Ця чудова картопля розійдеться на ура на вашому столі, адже від такої смакоти просто неможливо відмовитися.

Інгредієнти:

1 кг картоплі
100 гр вершкового масла
1 часник (цілий)
зелень кропу
зелень петрушки
сіль
чорний перець


Спосіб приготування:

1. Добре миємо картоплю, ставимо каструлю на вогонь і варимо її у шкірці 15 хвилин від моменту закипання води.
2. Зціджуємо воду, за допомогою кухонного рушничка беремо картопельку по черзі та злегка розчавлюємо її.
3. В утворені тріщинки кладемо по чайній ложечці начинки з розтертого вершкового масла, подрібненого часнику та зелені кропу і петрушки.
4. Злегка солимо та перчимо.
5. Ставимо у духовку на 10 хвилин при температурі 180 С до появи легенького аромату печеної картопельки.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Гарніри, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних гарнірів!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар