Інгредієнти:
0.3 кг очищених кальмарів
0.3 кг відварених креветок
1 цибулина
1 свіжий огірок
150-200 г консервованої кукурудзи
1 яблуко
0.5 склянки відвареного рису
0.5 склянки води
2 столові ложки оцту
3-4 пера зеленої цибулі
3-4 гілочки петрушки
майонез
Приготування:
Очищені кальмари відварюємо 5 хвилин, остуджують і нарізаємо соломкою, додаємо до них креветки. Лук так само нарізаємо соломкою і маринуємо в розчині води та оцту (можна замінити лимонним соком) хвилин 15-20, потім проціджуємо. Огірок і яблуко нарізаємо тонкими брусочками. Всі інгредієнти з'єднуємо, додаємо кукурудзу, рис, нарізану зелень, перемішуємо. Майонезом заправляємо перед подачею. Я прикрашаю маслинами, гілочками кропу або петрушки і парочкою залишених для цих цілей креветок. Ось і все.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар