Translate

2012/11/06

Кекси з шинкою і сиром

Інгредієнти:

Несолоне вершкове масло - 1,5 пачок
Борошно - 2 склянки
Розпушувач - 4 ч. ложки
Сода - 1/2 ч. ложки
Дрібна морська сіль - 1 ч. ложка
Пахта або молоко - 2/3 склянки
1 велике яйце
Чеддер - 1/2 склянки
Шинка - 1/3 склянки

Приготування:

1. У глибокій тарілці змішайте борошно, розпушувач, сіль і соду. Додайте натерте вершкове масло.
2. Окремо збийте яйце з пахтою і перемішайте з борошном. Вимішуйте тісто до однорідності. Додайте в тісто тертий чеддер і нарізану дрібними кубиками шинку.
3. Розкотіть тісто в не дуже товстий(приблизно 3 см) пласт і виріжте формою круглі заготівлі.
4. Змастіть майбутні кекси збитим яйцем і випікайте 15-20 хвилин при 230С. Смачного!










Немає коментарів:

Дописати коментар