Translate

2012/11/08

Заморожений сирний торт з білим шоколадом

Заморожений сирний торт з білим шоколадом

Інгредієнти:

Білий шоколад - 350 г
Сир маскарпоне - 600 г
Збиті вершки - 280 мл
Цукор - 50 г
Ягоди(малина, чорниця, чорна смородина) - 2 склянки
Полуниця - 10-12 шт
Ягідне варення - 5 столових ложок
Мигдалеве або кокосове печиво - 100 г
Щіпка солі

На водяній лазні розтопіть білий шоколад, вмішайте цукор і щіпку солі. Збиті вершки, маскарпоне і майже захололий білий шоколад змішайте.
У окремій мисці перемішайте третину ягід з 2 столовими ложками варення.
Підготуйте форму для хліба, застеливши його харчовою плівкою.
Перший шар: на дно викладете половину маскарпоне.
Другий шар: суміш варення і ягід.
Третій шар: інший маскарпоне. Вирівняйте поверхню зворотною стороною ложки.
Четвертий шар: викладете печиво суцільним рядом.
Закрийте харчовою плівкою і заморозьте на 6 годин перед використанням.
Приготуйте соус. 5 полуниць розріжте навпіл і разом з іншим варенням поставте на вогонь в каструльці. Готуйте, поки полуниця не стані м'якої. Потім цю суміш збийте у блендері, остудіть.
При поданні дістаньте торт з форми, зніміть плівку і залийте соусом. Прикрасьте свіжими ягодами.

Немає коментарів:

Дописати коментар