
Інгредієнти:
- Куряча грудка 340 грам
- Шпинат, кинза, базилік, зелена цибуля, кріп
- Болгарський перець грунтовий 215 грам
- Сир 1.8 % 200 грам
- Білок курячий 70 грам
Приготування:
Подрібнити курячу грудку у блендері посолити поперчити за смаком.нарізувати тонкими смужками перці, загасити їх на повільному вогні і остудити.шпинат і усю зелень порубати.Сир збити з яєчними білками, добвить мелену паприку.Застелити пергаментом деко.Викласти "фарш" по усій поверхні форми і сформувати борты як у тарта.Викласти перці, потім шпинат, зелень і залити усе тверху сирною білковою масою.Помістити в духову шафу при температурі 220 градусів.Мначала на нижній рівень на хвилин 15-20, потім на верхній і до утворення кірочки.Виходить дуже соковито, смачно як в холодному так і в гарячому виді.
Немає коментарів:
Дописати коментар