Translate

2012/11/05

Домашній квас



Інгредієнти:

- півбуханця житнього хліба
- 3 л води
- 2 ст. л. цукру
- 50 г сухих дріжджів

Приготування:

Ріжемо хліб. Робимо сухарі. Заправляємо ними трилітрову
банку з кип'яченою гарячою водою(не окропом). Додаємо цукор(2 столових ложки). Додаємо дріжджі. Розмішуємо вміст банки. Закриваємо її марлею(краще скласти в декілька шарів), закріплюємо резиночкой. Ставимо в тепле місце і накриваємо тканью. Вистоюємо квас 2 діб. Потім прибираємо його в холодильник. Коли квас охолодиться, процідимо його і можемо додати цукру за смаком.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар