Translate

2012/11/27

Медовик


Медовик

інгредієнти:

4 яйця
1 ст. цукру
4 ст.мукі
4 ст.л. меду
пів ч.л. соди
Для крему:
1 л. сметани (домашньої, жирної)
2 ст. цукрової пудри
ванілін

Приготування:



Яйця збити з цукром, додавати поступово муку.
Додати в тісто розтопленого меду.
Додати соду гашене оцтом / лимонним соком або розпушувач.
Розкачати тісто, сформувати коржі. У мене прямокутна форма, вийшло 5 коржів.
Попередньо розігріти духовку до 180 гр.
Випікати кожний корж ок. 6-8 хв
Дати коржам охолонути. Я просочувала коньяком з вишневим сиропом
Готуємо крем. Сметану збити з цукровою пудрою і ваніліном.
Намазати кожен корж кремом.
Боки і верх обсипати крошкой.Теста у мене вистачило рівно на 6 коржів, тому подрібнила пачку печива.
Поставити в холодильник мінімум на 6 годин, щоб добре просочився.



Немає коментарів:

Дописати коментар