Translate

2012/11/27

Салат “Грецький”


Салат “Грецький”


Інгредієнти:
  • Помідори - 400 гр.
  • Болгарський перець - 350 гр.
  • Огірки - 400 гр.
  • Цибуля - 150 гр.
  • Бринза, або сир Фета - 200 гр.
  • Оливки чорні без кісточок - 150 гр.




Для заправки:

  • Оливкова, чи соняшникова олія - 5 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ст. л. (половина середнього лимона)
  • Сіль, перець.
Приготування:

Нарізати соломкою болгарський перець.



Приготування:
Нарізати соломкою болгарський перець.


Цибулю нарізати півкружельцями.



Нарізати півкружельцями огірки.













Крупними кусочками нарізати помідори.

















Нарізати кубиками бринзу (або Фета).



















Всі інгредієнти викласти в салатницю, посолити, поперчити, додати лимонний сік і олію та вимішати. Потім обережно викласти бринзу (бринзу не перемішувати щоб не втратила форму бо вона досить ніжна) і цілі оливки. Прикрасити зеленню. “Грецький” салат готовий.


Немає коментарів:

Дописати коментар