Translate

2012/11/28

Сирний десерт у стилі "Тірамісу"


Сирний десерт у стилі "Тірамісу"

інгредієнти:

450-500 сиру
50 г сметани
50 г йогурту
5 яійц
150 г цукру / цукрової пудри
250-300 мл свіжозвареної кави
50 мл коньяку / лікеру
100 г "савоярді" або бісквіта або бісквітного печива
за бажанням в каві додати 3-4 краплі мигдальної есенції
какао

Приготування:

1. Сир перетерти через сито. Додати сметану і йогурт. Перемішати.


2. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром до біла. Поступово підмісити до сирної маси.

3. Білки збити до густої піни. Акуратно ввести в сирну массу.В остиглий кави додати коньяк і мигдалеву есенцію. 4. Печиво вмочити в каві, викласти в формочку. Зверху викласти сирну массу.Опять вмочити печиво в каву, зверху сирну массу.5. Відправити в холодильник. Як правило, десерт смачніше якщо ніч настоітся.Перед подачею посипати какао.

Автор рецепту - Vanilla Dream

Немає коментарів:

Дописати коментар