Пампушки з часником
Замісити тісто з 250 мл води, 500 г борошна пшеничного, 2 ст.л. рослинної олії, 1 ч.л. солі, 1 ст.л. цукру і цілого пакетика сухих дріжджів (11 г). Тісто залишаємо в теплому місці на годину. Потім ділимо на невеликі шматочки, ліпимо з них кульки, викладаємо на змащений олією лист і накривши рушником даємо постояти хвилин 20-30.
Тим часом включаємо духовку, температура 220С. Змащуємо пампушки збитим яйцем і випікаємо до золотистого кольору (хвилин
20-25). Кілька зубочки часнику почистити і потовкти у ступці з сіллю, додати трохи рослинного масла і трохи води. Готові пампушки змащуємо цією сумішшю і даємо повністю охолонути. Виходить 19-20 пампухів. Дуже смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар