Translate

2012/11/29

Сирно-бананове печиво


Сирно-бананове печиво

інгредієнти:

200 гр. сиру (не водянистого)
80 гр. меленої вівсяної крупи / крупно мелених вівсяних пластівців
1 стиглий банан
мак / кокосова стружка / тертий шоколад / мелені горіхи (для посипання)

Приготування

1.Творог разом з бананом перетерти блендером / вручну в однорідне пюре.

2.Добавіть вівсянку, замісити тісто.
3.Убрать в холодильник приблизно на годину.
4.Сформіровать кульки, обваляти їх в маці / горіхах / стружці, злегка пріплющіть і викласти на деко, застелений папером для випічки / змащений олією / маргарином.
5.Випекать при температурі 180 градусів протягом 12-15 хв.

Примітка:
При бажанні в тісто можна додати цукор і вершкове масло, а банан замінити яблуком / гарбузом / морквою. А також в середину кожного печива покласти горішок / чорнослив / інжир / курагу / шматочок шоколаду і тд.

Автор рецепту - Анастасія Сенкевич




Немає коментарів:

Дописати коментар